Lange en volle wimpers

Het is vakantie geweest en er zijn natuurlijk veel dagen geweest waarbij je bent vergeten je make-up eraf te halen en misschien zijn je wimpers daardoor wel een beetje beschadigd. Rochella heeft daarom een blog geschreven over hoe je mooie lange en volle wimpers kan krijgen zonder wimperextensions!

Wie wil er nou geen lange en vollere wimpers? Dat wil toch iedereen! En hoe leuk is het nou dat dat ook nog kan!

Perfecte wimpers

De verzorgingsproducten van perfect eyelash zijn speciaal ontwikkeld voor wimpers en wenkbrauwen. Door het serum help je je wimpers en wenkbrauwen groeien en versterken. Vaak wordt er gezegd ‘Maar werkt dat dan wel?”. Het antwoordt daarop is simpel. Ja! zolang je het maar dagelijks en consequent gebruikt.

Hoe gaat dit dan in zijn werk? Het serum activeert de haarwortels en stimuleert de natuurlijke groei en de celdeling van de haren. Ook verlengt het de levensduur van de haren. Je haren hebben een begin, midden en eindfase. De haren in de eindfase blijven langer zitten en de nieuwe haren krijgen een boost. Door dit alles creëer je extra lengte en volume. De proteïne die in het product zit werkt als een soort conditioner. Dit zorgt er voor dat de wimpers extra glans krijgen.

Hoe breng je het product aan? Breng het wimperserum aan op een gereinigd gezicht (’s avonds); verwijder indien nodig contactlenzen. Breng een zeer kleine hoeveelheid aan bij de aanzet van de wimpers. Zorg ervoor dat het niet in de ogen komt. Gebruik niet meer dan één keer per dag. Houdt u er rekening mee dat u het wimperserum consequent elke dag aanbrengt voor minstens 6-8 weken. Nadat uw wimpers optimaal eruitzien na het gebruik van Perfecte Eyelash serum, kunt u volstaan met een onderhoudsdosering van 3 a 4 keer per week om ze te behouden. Perfecte Eyelash Wimpergroeiserum kan tevens worden gebruikt tijdens het gebruik van wimperextensions of wimperverf.

Resultaat

Het wimperserum bevat geen hormonen. Enkel een 100% Natuurlijk Japans extract wat er voor zorg dat de wimpers voller en langer worden.

Zoals je hierboven hebt gelezen kun je het dus ook voor de wenkbrauwen gebruiken. Dit is natuurlijk fantastisch als jij wat haren mist op die plek. Zo kun je deze fantastische serum voor meer dan een doel gebruiken. Dat is toch super? De serum is beschikbaar in de salon van Rochella genaamd Schoonheidssalon Roos. In deze blog is ook een foto te zien waarbij je de resultaten van het serum kunt bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *