Nagels

Wat ook een onderdeel is van beauty zijn de nagels. Ik heb zelf veel nagellak maar vind zelf het merk O.P.I het beste, dit is de nagellak die het langst blijft zitten in het geval van gewone nagellak. Daarnaast zijn de kleuren van dit merk heel mooi! Wat ook heel mooi is aan deze nagellak is dat het mooi te combineren is bijvoorbeeld met een glitterlaag over een mooie nude kleur heen.

Gellak

Wat als beste blijft zitten is gellak. Dit laat ik altijd zetten door Schoonheidsspecialist Roos. Deze lak blijft wel 1 tot 4 weken zitten! In Rochella’s salon zijn veel kleuren beschikbaar van nude tot fel blauw. Verder worden mijn nagels ook altijd goed verzorgd. De meest recente kleur die ik heb gekozen is lolipop roze zie de foto hieronder. Ik vind deze kleur erg leuk omdat hij opvalt en een mooie tint roze is.

Nails

Wat nog meer een van mijn favoriete looks is van de gellak is de combinatie van kleuren zoals te zien op deze foto hieronder. Dit valt ook mooi op en is een keer wat anders dan maar één kleur op de nagels.

Nails

Acryl nagels

Naast gellak op natuurlijke nagels kun je ook ‘nep nagels’ laten zetten oftewel acryl nagels of flash. Op de foto hieronder heb ik acryl nagels genaamd ‘babyboom’ ik vind dit er zelf super mooi en elegant eruit zien. De lengte van de nagels kun je kiezen in getallen de lengte die ik hier heb is 3. De lengte word dan op het sjabloon aangehouden. Het sjabloon wordt onder/over je eigen nagels geplaatst en daarop word het product aangebracht.

Nails

Ik vind het zelf belangrijk dat de nagels er verzorgd uitzien omdat je hiermee verzorgd en representatief overkomt. Hetzelfde vind ik dat geldt voor het dragen van make-up. Ik geef zelf vaak de voorkeur aan het plaatsen van gellak omdat dit op de natuurlijke nagel is maar toch lang blijft zitten.

Verwijderen van de gellak

Je kan de gellak en acryl nagels eraf halen door middel van een watje met aceton op de nagel leggen en dan inwikkelen in aluminiumfolie, hiervoor moet je wel eerst de lak ‘losvijlen’, dit moet je zeker 10 tot 20 min laten zitten en dan kun je het met bijvoorbeeld een houten stokje eraf ‘duwen’. Een goede tip die ik van Rochella kreeg is, wanneer je de nagels in de aluminiumfolie hebt zitten je je handen het beste bij de verwarming kan houden, de hitte helpt met het proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *