Soak Off gel

Nails

Dit keer gaan we het hebben over de soak off gel.

We willen allemaal mooie handen en mooie nagels. Je handen zijn immers je visitekaartje. Wanneer je iemand voor het eerst ziet stel je je voor en geef je elkaar een hand. Vroeger begon natuurlijk alles met nagellak. Van een goede nagellak kan je ongeveer een weekje plezier van hebben, daarna merk je al gauw dat het afbladert. Tegenwoordig hebben we een prachtig product zoals soak off gel (Gellak).

Maar wat is nu eigenlijk een soak off gel? Soak off betekend dat het product afweerbaar is. In de salon werken we met de producten Odyssey nail systems en A-ora. Deze producten bestaan uit een 100% gel waar geen nagellak aan toe is gevoegd. Hierdoor biedt het een optimale hechting. Van een soak off gel kun je tot 3 a 4 weken genieten. TIP! Wanneer je minimaal 2x daags smeert met nagelriemolie kan je nog langer genieten van het kunstproduct.

Hoe gaat een soak off gel behandeling in zijn werk? Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Allereerst gaan we de handen reinigen. Dan beginnen we met het voorbereiden van de nagels. We duwen de nagelriemen voorzichtig naar achteren, verwijderen de vliesjes, vijlen de nagels in vorm, ontglanzen de nagels en onttrekken de nagels van vet en vocht. We brengen een basis aan, lakken 2 a 3 lagen in de gewenste kleur en lakken de nagels af met een topcoat. Elke behandeling sluiten we af met nagelriemolie en handcreme om zo de nagels en de handen te verzorgen.

Nagelriem olie

Waarom is het gebruik van nagelriem olie zo belangrijk? Door te smeren met nagelriem olie verzorgt u niet alleen de nagels maar hou je de nagels ook flexibel. De nagel groeit in een ronding, het kunstproduct niet. Met het gebruik van Nagelriem olie hou je de nagel flexibel en krult die niet onder uw kunstproduct weg!! Met extreme weersverandering extra veel smeren!

TIP!

Smeer nooit na het douchen. Water en olie mengt niet! Smeer altijd voor het douchen zo kan het water niet uw nagels uitdrogen. Wanneer je de olie van ons minimaal 2x daags smeert kan je hier 4 tot 6 maanden mee doen.

Na 3 a 4 weken kan je er voor kiezen om de nagels te laten na behandelen. De oude soak off gel is uitgegroeid en wordt professioneel verwijderd zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Daarna bereiden we de nagels weer voor en lakken er een nieuwe gewenste kleur op. Een opvul behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Bekijk hier de video hoe de soak off geplaatst word in de salon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *