WENKBRAUWEN ACTIE

Make-up tools

Wenkbrauw treatment

Geef je gezicht meer emotie door een wenkbrauw treatment te nemen! Wanneer je de wenkbrauwen verft en epileert spreekt je gezicht veel meer! Daarnaast ziet het er ook nog eens verzorgd uit. Wij werken met de populaire wenkbrauwverf van Refectocil. Deze wenkbrauwverf kan ook gebruikt worden voor de wimpers en is geschikt voor ieder huidtype. Er zijn veel verschillende kleuren omdat iedereen een andere huidtint heeft. Daardoor kan je elke kleur aanpassen op elke huidtype.

Hoe gaat een wenkbrauw treatment in zijn werk? Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens deze 20 minuten lig je in een heerlijke behandel stoel. We gaan in overleg over wat jij met de wenkbrauwen zou willen. De make-up rondom de wenkbrauwen wordt verwijderd, daarna worden de wenkbrauwen geverfd met een kleur naar wens. Dit doen we voor het epileren omdat de verf anders in de porien gaan zitten van de net uitgetrokken haren en dat willen we natuurlijk niet. De verf moet even een paar minuten intrekken. Wanneer de verf is ingetrokken verwijderen we de overtollige verf en gaan we de donsharen weg harsen. Vervolgens maken we de wenkbrauwen super strak met een pincet. En als laatste knippen we de wenkbrauwen bij. Je leest het goed.. We gaan de wenkbrauwen knippen indien dit nodig is. Dit is een trucje om de bovenkant van de wenkbrauwen nog mooier te krijgen.

Hoelang blijft dit zitten? De wenkbrauwverf kan tot 3 a 4 weken mooi blijven zitten. Daarna begint de verf te vervagen en groeien er natuurlijk al weer nieuwe haren. De meeste kiezen ervoor om na 4 weken weer een treatment te doen. Ook kan je het zelf nog enkele weken uitstellen wanneer je het zelf wilt bijhouden. LETOP! trek nooit te veel haren er uit! Doe je dit wel dan is het zeer lastig het mooie model weer te krijgen wat je had. Wenkbrauwen sneller laten groeien? Dat kan met het wenkbrauw/wimper serum!

TIP!

Wanneer je prachtige wimperextensions hebt laten zetten kan je er voor kiezen meteen een wenkbrauw treatment te nemen. Zo maak je natuurlijk meteen alles helemaal mooi en strak! Je bent zo een echte beauty! Nieuwsgierig naar wimperextensions? Lees dan onze blog ‘ Wimperextensions ‘.

wimpers

!! ACTIE ACTIE ACTIE !! Wij mogen Vera een actie geven! Deze is alleen hier te vinden helemaal leuk! Speciaal voor jullie trouwe lezers van Vera’s beautypagina Make-up your mind!

WENKBRAUW TREATMENT NU VOOR MAAR €10,00! normaal €15,00 *geldig van 30 april 2018 t/m 4 mei 2018! Helemaal leuk! Zo heb jij je wenkbrauwen mooi voor bevrijdingsdag, hemelvaart en pinksteren! Wauw! Maak hier gauw jouw eigen online afspraak! https://schoonheidssalon-roos.salonized.com/bookings/new?layout=standalone&services=

Online agenda: https://schoonheidssalon-roos.salonized.com/bookings/new?layout=standalone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *