Bodylotion met zelfbruiner

In deze blog ga ik het hebben over de bodylotion met zelfbruiner van Dove. Nadat ik mijn vriendinnen en familie had gehoord over dit product heb ik het zelf aangeschaft en ben ik het gaan proberen. Na het douchen heb ik eerst alleen mijn benen ingesmeerd met de bodylotion. Ik heb er erg goed op gelet dat ik niet teveel of te weinig van het product gebruikte en wat nog veel belangrijker is dat het heel goed verdeeld en uitgesmeerd is. Als je dat niet doet kan je allemaal rare oranje vlekken krijgen op je huid en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Als je moeilijk bruin word maar toch voor een dag of paar dagen bruine benen of armen nodig bent is dit een perfecte oplossing. Bijvoorbeeld wanneer je een bruiloft hebt maar het is niet lang genoeg mooi weer geweest om zelf bij te bruinen. Ik heb zelf gemerkt dat wanneer je het vaker over elkaar heen gebruikt, dus na elke douchebeurt, de kleur iets langer vasthoud. Je moet wel oppassen dat je dan niet teveel gebruikt en oranje eruit komt te zien.

Een handige tip die ik voor jullie heb is wanneer je kuiltjes hebt, zoals bij je hak, of plekken zoals je ellebogen dan is het handig om deze plekken eerst in te smeren met vaseline voordat je er de zelf bruiner op doet. Doe je dit niet, dan krijg je een andere kleur bruin of zelf oranje op deze plekken.

Ik ben dus een fan van dit product! Je hebt nog veel meer opties als het gaat om zelf bruinen. Je kunt een spray tan nemen bij een salon of zelf bruinen door middel van een handige spray bus.

Natuurlijk bruinen

Je kan natuurlijk altijd proberen op de natuurlijke manier bruin te worden zoals de foto hieronder. Lekker op het strand, goed insmeren en bakken maar!

Met make-up kun je natuurlijk ook een sun-kissed skin look creeëren zoals de Ibiza Look van Schoonheidsspecialist Roos! Lees hier de blog van deze look.

Wil jij de zelf bruiner body lotion van Dove nou ook proberen? Dan kun je hem hier bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *