Dermalogica

Sinds een paar weken gebruik ik producten van Dermalogica. Een familielid heeft mij meegenomen naar een van hun winkels toen ik in New York was. Een medewerkster van de winkel was bevoegd om een dermatologisch onderzoek bij mij te doen genaamd FaceMapping. Hieruit bleek dat de T-zone van mijn gezicht, je voorhoofd neus en kin, vette huid was en de rest van mijn gezicht droog. Zij schreef mij hiervoor producten voor en die gebruik ik sindsdien. Voor alle producten van dit merk kun je kijken op Dermalogica. 

Producten

Het eerste product is de Ultracalming Cleanser deze gebruik ik na het verwijderen van mijn make-up en breng ik aan op een gereinigde huid. Deze moet je even laten intrekken, in die tussentijd ga ik meestal mijn tanden poetsen. Je wast het eraf met een washandje vervolgens neem ik de Overnight Repair Serum of de Clearasiel Rapid Cream om eventuele puistjes mee aan te stippen.

Als laatste breng ik de Skin Smoothing Moisterizer aan. Deze zorgt ervoor dat de droge huid intensief word gevoed en mijn huid zacht aanvoelt. Na 1 week van het gebruiken van deze producten begon ik al verschil te merken aan mijn huid. Ik kreeg minder last van puistjes mijn huid werd egaler en zachter. Daarom vind ik Dermalogica een fijn merk omdat het kwalitatief erg goed is en de prijzen goed te doen zijn. Hier vind je de Skin Smoothing Moisterizer.

Dermalogica

Een product wat ik ook geadviseerd kreeg was de Gentle Cream Exfoliant. Dit is een masker die je één keer in de week gebruikt. Dit masker geeft je huid een stralende teint en maakt het superzacht.

Dermalogica

Belangrijk

Het is bij deze producten wel belangrijk dat je er niet teveel van gebruikt je bent telkens maar 1 of 2 druppels van het product nodig. Ook omdat, als je jong bent, nog niet heel veel huidproducten nodig bent maar het wel goed is om vroeg te beginnen met het verzorgen van je huid. Je moet ook niet teveel gebruiken van deze producten omdat ze erg geconcentreerd zijn maar dat is juist goed want zo kan je langer met een product.

Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken voor jou type huid daarom was ik heel enthousiast over het feit je een dermatologisch onderzoek kon laten doen in de winkel van Dermalogica omdat je op deze manier precies weet wat goed is voor jou huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *