Gezichtsmasker Simple

Tegenwoordig zijn gezichtsmaskers helemaal in. Even makkelijk een maskertje aanbrengen kan nu gewoon. Je haalt hem uit de verpakking, legt hem op je gezicht, laat het een aantal minuten intrekken en haalt het er weer vanaf. De maskers zijn vaak ontzettend hydraterend en ook verfrissend voor de huid.

Het merk Simple kwam tot de conclusie dat we van alles willen maar eigenlijk veel te weinig tijd voor onszelf nemen. Even ontspannen en even totaal tot rust komen. Simple is een relatief nieuw merk in Nederland maar het is het nummer 1 gezichtsverzorgingsmerk in Engeland. Ik heb nog geen producten van het merk gebruikt maar ben heel erg benieuwd naar deze maskers.

Simple heeft drie varianten: De-Stress, Rich Moisture en Pollution Protect. Voor iedere huidtype of behoefte heeft Simple een masker gemaakt. Met de sheet maskers verzorg en hydrateer je de huid, maar ook beschermt het tegen vervuiling van buitenaf. Je legt de maskers op het gezicht en laat ze even 15 minuten intrekken, super simpel en erg goed voor je huid.

SIMPLE DE-STRESS SHEET MASK

Dit masker helpt bij het hydrateren en verfrissen van de vermoeide en gestreste huid. Het bevat Aloë Vera en multi-vitaminen om de huid een goede boost te geven. Ook fijn is om te weten dat de producten geen geur- en kleurstoffen bevatten. Dit masker kost € 2,99.

SIMPLE POLLUTION PROTECT SHEET MASK

Dit masker helpt bij het detoxen en hydrateren van je huid en voedt de huid om het effect van vervuiling op je huid te minimaliseren. De huidvriendelijke formule bevat onder andere Vitamine B3, de antioxidant Vitamine E.

SIMPLE RICH MOISTURE SHEET MASK

Dan als laatst hebben ze het Rich Moisture maker. Deze bestaat uit voedingsstoffen die diep in de huid doordringen om je droge huid te hydrateren en verzorgen. Dit is een formule met onder andere een mix van botanische extracten en hydraterende ingrediënten.

De maskers van dit merk lijken mij ontzettend goed voor de huid. Uit andere recensies lees ik bijna alleen positieve dingen en ben erg benieuwd om ze zelf een keer te testen. De maskers hebben een  pasvorm van een gezicht en zouden daarom erg gemakkelijk in gebruik moeten zijn. Je moet de maskers ongeveer 15 minuten laten zitten en daarna het masker verwijderen. Na het verwijderen moet je de natte restjes laten intrekken en dat duurt nog wel even. Daarna voelt de huid heerlijk zacht en vol aan. Deze methode gebruik ik vaak als ik andere maskers gebruik dus deze techniek kan ook bij de maskers van Simple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *