Wimpers en wenkbrauwen verven eerste indruk

Make-up

Voor mijn eerste blog ga ik mijn eerste indruk geven over het verven van je eigen wenkbrauwen en wimpers. Ik heb ervoor gekozen om gebruik te maken van de Kruidvat eigenmerk wimper en wenkbrauw verf. De kleuren zwart en bruin.

Make-up tools

Wenkbrauwen

Ik ben begonnen met het verven van mijn wenkbrauwen. Om te beginnen moet je eerst je make-up eraf halen en je wenkbrauwen reinigen. Vervolgens pak je de vloeistof uit de verpakking en breng je dit met een wattenstaafje aan. Dit totdat je wenkbrauwen nat zijn van de vloeistof. Dan moet je 1 minuut wachten. Daarna neem je het borsteltje. Hier breng je een beetje verf op aan uit de tube en borstel je dit op je wenkbrauwen. Je moet goed uitkijken dat het niet op je huid komt want dan krijg je vlekken en die kunnen 3 tot 4 dagen op je huid blijven zitten. Als dit klaar is veeg je eerst met een vochtig doekje over je wenkbrauwen heen en daarna met een droog doekje. Ten slotte borstel je ze in vorm en dan is het klaar! Het is vrij simpel om te doen en kost maar 10 minuten van je tijd. Het enigste nadeel is dat de kleur niet donker genoeg was bij mij dus de volgende keer ga ik meer kleur gebruiken of het iets mengen met zwart.

Wimpers

Bij het verven van de wimpers is bijna het hele proces hetzelfde. Bij de wimpers gebruik ik de zwarte verf. Er zitten speciale papiertjes bij in het pakketje wat je met een beetje vaseline of crème onder je ogen aanbrengt zodat het niet op je huid komt. Na het reinigen en het aanbrengen van de vloeistof moet je weer 1 minuut wachten en dan met het borsteltje met verf aanbrengen op de wimpers. Bij het verven van de wimpers moet je je ogen gesloten houden tijdens de hele behandeling. Ik heb eerst mijn linker oog gedaan en daarna mijn rechter omdat ik het bij mijzelf deed. Je kan het ook door iemand anders laten doen. Het resultaat viel mij een beetje tegen omdat ik meer kleur had verwacht. Maar ik denk dat ik voor de volgende keer meer verf moet gebruiken zodat de kleur misschien beter te zien is.

Wenkbrauwen

Voor meer informatie over de verf van de Kruidvat of als je deze zelf een keer wil proberen vind je op Kruidvat.

Je kan natuurlijk ook andere wenkbrauwverf kopen om uit te proberen bijvoorbeeld op Browshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *