Extenso Milano Mascara eerste indruk

Fiber Lash Mascara

In deze blog ga ik voor het eerst de Fiber Lash Mascara van Extenso Milano make-up uit proberen! Deze heb ik gekocht in de salon van Rochella. Ik ben heel benieuwd naar deze mascara omdat ik, zoals ik in een ander blog heb verteld, normaal gesproken 3 verschillende mascara’s gebruik om het gewenste effect te behalen. Ik hoop dat het mij nu met 1 mascara lukt!

Wimpers

De eerste foto die je hierboven ziet zijn mijn ogen zonder mascara. Zoals je ziet zijn mijn wimpers al wel zwart dit komt doordat ik ze heb geverfd. Hier heb ik ook een blog over geschreven!

Wimpers

Op de foto hierboven zie je dat op mijn linker oog de mascara is aangebracht dit is de tweede laag mascara. Ik plaats geen foto met een eerste laag omdat je dit bijna niet ziet doordat mijn eigen wimpers al zwart zijn geverfd.

Wimpers

Hierboven zie je een foto van het eindresultaat! Ik vind de mascara super fijn in applicatie. De lagen gaan makkelijk over elkaar heen, je krijgt geen klontjes of ongelijke verdeling van het product. Ik vind wel dat ik met mijn normale routine meer effect krijg van lengte en volume. Maar dit is ook omdat ik normaal 3 verschillende mascara’s gebruik. Voor het gebruik van 1 mascara vind ik het een goed product omdat het met 3 lagen dit effect kan creĆ«ren zonder een ander product ernaast te gebruiken.

Wimpers krullen

Wat ik voor de tijd nog wel heb gedaan is het krullen van mijn wimpers, dit doe ik met een gewone wimperkruller die ik gekocht heb bij de Primark. Wat ik sinds kort wel doe is het verwarmen van mijn wimperkruller. Dit doe ik met een aansteker. Ik houd de vlam er kort onder laat het dan 10-20 seconden licht afkoelen en krul vervolgens mijn wimpers. Door dit te doen blijven je wimpers langer gekruld ook na de applicatie van de mascara. Voor de zekerheid krul ik altijd nog 1 keer mijn wimpers nadat ik mijn mascara op heb gedaan, hierdoor blijven ze de hele dag mooi zitten.

Brildrager

Hierboven de laatste foto van mijn ogen met mijn bril op. Ik vind dat je vergeleken met hoe mijn wimpers zitten met mijn normale routine, je het toch minder goed ziet. Je kan wel zien dat ik mascara draag maar door de bril valt de volume en de lengte wel weg vind ik zelf.

Ik vind dit een goed product omdat de applicatie heel fijn is en je er mooi resultaat mee krijgt! Ik zou het zelf denk ik gebruiken in combinatie met andere mascara’s maar dat is meer zodat je het ook goed ziet door mijn bril.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *