Wimpers

Alle producten die ik noem zijn verkrijgbaar in de salon. Dit keer gaan we het hebben over de wimpers.

Wat kun je nou allemaal doen om je wimpers zo mooi mogelijk uit te laten komen. Natuurlijk hebben we allemaal wel eens mascara op. Je wilt de wimpers allemaal zo lang en vol mogelijk. In de salon bied ik daarom de Fiber Volume Mascara aan! Het maakt je wimpers niet alleen voller maar ook echt aanzienlijk langer! Ik raad iedereen die geen extensions wil maar toch langere wimpers wil de Fiber Lash Mascara aan. Vera heeft haar ervaring met deze mascara gedeeld in een andere blog.

Hoe kan het nou dat deze mascara de wimpers langer en voller maakt? Dit komt door de microvezels die er in zitten. Tevens bevat de mascara diepe kleurpigmenten. Zo krijg je een mooi opvallend oogopslag.

Wil je de wimpers nog meer krullen? dat kan met een wimperkrultang. Elke visagist zweert bij de wimperkrultang voor echte glamourwimpers. Door je wimpers te krullen, lijken ze gelijk voller en meer elegant. De wimperkrultang gebruik je voordat je je mascara aanbrengt. Gebruik altijd een schone wimperkrultang. Alle wimpers moeten tussen de klemmetjes zitten. Sluit de tang en houd enkele seconden vast. Zo’n 20 seconden per oog. Even wachten, en daarna breng je, op de normale manier, je mascara aan. Druk niet te hard maar maak zachte klemende bewegingen. Breng hierna meteen de mascara aan.

TIP! Wanneer je de wimperkrultang warm maakt met een föhn, versterk je de krul. Pas op dat je de tang niet te heet maakt! Je kunt je wimpers als het ware ‘trainen’ om te krullen. Hoe vaker je ze krult hoe meer ze gekruld blijven.

Wimperextensions

Naast deze geweldige mascara kan je natuurlijk ook kiezen voor de trend van het moment! Namelijk wimperextensions.  Wimperextensions bieden de mogelijkheid om de wimpers nog voller en langer te maken dan een normale mascara of volume mascara. De extensions die wij in de salon gebruiken zijn gemaakt van Koreaanse PBT Vezels. Dat zijn vezels van een premium kwaliteit. Een extensions wordt op 1 natuurlijke haar geplaatst. Een behandeling voor een nieuwe set duurt ongeveer 1,5 uur.

Een voordeel van extensions is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken en dat scheelt enorm veel tijd in de ochtend. Ook tijdens het zwemmen is dit heel makkelijk. Je hebt namelijk geen last van uitgelopen mascara. Wimperextensions zijn er in verschillende soorten lengte, dikte en krul.

In de salon gebruiken wij een C en D krul. De C krul gebruiken we vaak bij dames boven de 38 jaar. Deze krul oogt wat natuurlijker dan de D krul. De D krul biedt net iets meer krul dan de C krul. Deze gebruiken we vaak bij dames onder de 38 jaar. De lengte van de extensions worden bepaald door de staat van de natuurlijke wimpers. Wanneer iemand al lange en sterke wimpers van zichzelf heeft kunnen we deze ook langer en voller maken dan iemand die kleine en zwakke wimpers heeft.

wimpers

TIP

Wanneer je extensions wil of al hebt is een wimperserum ook geweldig! Het maakt je natuurlijke wimpers sterker en zo blijven de extensions langer zitten! Op den duur kunnen er dan ook meer extensions geplaatst worden.

Ook kan je ervoor kiezen om meer volume te geven aan de wimpers. One by one betekend dat er 1 extension op 1 natuurlijke haar wordt geplaatst. Bij 2D worden er 2 extensions op 1 natuurlijke haar geplaatst. Bij 3D worden er 3 extensions op 1 haar geplaatst. Zo creëren we meer volume. Bij one by one werken we met een andere dikte als bijv. bij 2D of 3D.

Het mooie aan wimperextensions is is dat ze lang mooi blijven zitten. na 3 a 4 weken laten de meeste de extensions opvullen. Een opvulbehandeling duurt tussen de 45/60 minuten.

wimpers

Wimperserum

Ook kunnen de natuurlijke wimpers langer worden gemaakt met een wimperserum. Het voordeel is dat het je eigen wimpers zijn, zo maak je de eigen natuurlijke wimpers langer, donkerder en ook sterker! Het nadeel hiervan is dat het tijd kost en dat je het echt elke dag moet gebruiken voor een aantal weken als je resultaat wilt zien. Het serum kan je gebruiken voor wimpers en wenkbrauwen! Het wimperserum bevat geen hormonen. Enkel een 100% Natuurlijk Japans extract wat er voor zorgt dat de wimpers voller en langer worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *