Over Vera

Make-up

Ten eerste van harte welkom op ‘make up your mind’. Op deze website zal ik in elke blog mijn mening of die van anderen delen over verschillende make-up producten, technieken en tutorials. Verder zal ik ook tips delen uit eigen ervaring of van experts.

Wie ben ik?

Mijn naam is Vera Voortman. Ik ben 19 jaar oud en studeer aan het Saxion in Enschede en volg de studieroute Online Marketing. Voor ik begon op het hbo heb ik Ondernemer Detailhandel gestudeerd aan het ROC van Twente in Almelo. Tijdens deze opleiding moest ik een ondernemersplan schrijven om een eigen winkel te starten. Voor mijn ondernemersplan had ik het onderwerp make-up gekozen omdat hier mijn grootste interesse lag. Ik had besloten om een winkel te beginnen die allerlei verschillende merken make-up verkoopt van een lage prijsklasse tot een midden-hoge prijsklasse. Voor deze opdracht moest ik destijds veel onderzoek doen naar welke producten het meest gelieft waren op basis van prijs en kwaliteit verhouding. Maar ook naar welke merken het meest populair waren. Om dit te onderzoeken vond ik erg leuk en daarmee groeide mijn interesse naar make-up alleen maar meer.

Eigen website

Als een opdracht voor deze opleiding moet ik een eigen website bouwen en blogs schrijven. Vandaar dat deze website is opgezet. Zoals ik al zei ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in make-up en heb er daarom voor gekozen om het ook voor mijn website als onderwerp te gebruiken. Ik draag vaak zelf make-up maar vind het vooral leuk om de verschillende applicatietechnieken en tips & tricks van andere te bewonderen. Daarvoor kijk ik ook veel naar filmpjes en naar bekende YouTubers zoals NikkieTutorials. Ook op andere social media kanalen zoals Instagram en Facebook zijn vaak leuke tips en filmpjes te vinden. Soms als ik een video van iemand heb gezien en ik weet dat ik zelf soort gelijke producten in huis heb, ga ik het zelf proberen na te bootsen. Dit kan soms best moeilijk zijn. Maar dat maakt het juist leuk om uit te proberen. Ook vraag ik vaak naar meningen van mensen om mij heen wat zij vinden van een bepaald merk of product. Dit zal later ook terugkomen in de blogs.

 

Klik hier als je een van de tutorials wilt kijken van NikkieTutorials

Wat naast make-up ook belangrijk is, is huidverzorging en dit vind ik ook erg interessant. Ik lees veel over verschillende producten en probeer zelf ook merken en producten uit. Welke soort producten en welke merken ik zelf het liefst gebruik zal in een later blog aan bod komen.

Als ik dingen wil weten over beauty kijk ik vaak op Cosmopolitan

 

http://www.example.com/myfile.pdf