Tips van Roos

Ik ga proberen elke nieuwe blog wat te vertellen over mijzelf, de behandelingen, producten en nog veel meer! Deze keer ga ik het hebben over de make-up lijn die ik in de salon gebruik. Wat daarvan mijn favoriete product is en een echte musthave voor elke beautygirl.

Ik werk met Extenso Milano make-up. Extenso is een perfect basis merk met een leuke prijsklasse. Neem vooral een kijkje op een site.

Het geheim van een stralende en natuurlijke teint is de juiste basis. De producten van Extenso Milano make-up zorgen voor een stralende huid zonder oneffenheden.

Als basis kennen we verschillende producten zoals concealer, foundation en poeder.

Na de dagcrème brengen we de concealer aan. De concealer is een van mijn favoriete producten. Dit is omdat je hiermee de betere punten in je gezicht ermee oplicht. De wat mindere punten in je gezicht maak je wat donkerder. Zo creëer je meer diepte en dit zorgt ervoor dat je gezicht wat ’dunner’ lijkt. De kleurvaste formule houd tot 12 uur haar natuurlijke matte finish.

Concealer

Na de concealer brengen we de foundation aan. We hebben 5 verschillende kleuren foundation, voor elke huidskleur is er een. Matcht de foundation niet meteen met de huidskleur dan kunnen deze gemixt worden. Zo creëer je je eigen perfecte tint.

En dan nu de musthave die iedere beautygirl zou moeten hebben. Een poeder om je foundation en concealer mee af te poederen. In deze poeder zit aloë vera, jojoba en vitamine E. Dit zorgt ervoor dat de foundation helemaal gefixeerd en mat wordt. Het verzacht de onregelmatigheden en egaliseert de huid.

Poeder

Waar ik ook nog over wou vertellen zijn mijn favoriete producten voor de ogen.

Je ogen zijn het meest sprekende deel van je gezicht. Ze kunnen vertellen hoe jij je voelt. Je ogen zullen stralen met de prachtige matte of shiny kleuren van Extenso Milano make-up.

Bij het opmaken van de ogen kun je gebruik maken van oogschaduw, mascara, oogpotlood, eyeliner, maar ook eventueel wimperextensions. Ook de wenkbrauwen zijn heel belangrijk. Hiervoor gebruik ik zelf het wenkbrauwpotlood.

De oogschaduw van Extenso Milano zijn verkrijgbaar in kleine compacte verpakkingen. Het eyeshadow duo bevat twee op elkaar afgestemde kleuren. Ook hebben we nog neutrale kleuren deze zijn heel mooi om highlights aan te brengen.

De oogpotloden bestaan uit de kleuren zwart, bruin en donkerblauw.

Tip & Trick

Wanneer je een lijntje boven de ogen tekent laat dit je oog kleiner lijken. Wanneer je een wit lijntje onder je oog tekent laat dit je oog groter lijken. De wenkbrauwpotloden bestaan uit caramelbruin en donkerbruin. Zelf zet ik de wenkbrauwen aan met de caramelbruine en naarmate ik na buiten ga pak ik de donkerbruine.

Om de ogen af te maken hebben we 2 opties. De waterproof mascara, deze bevat panthenol, een intensief bestanddeel dat de wimpers hersteld en versterkt. Wanneer dit niet genoeg ‘wauw’ effect geeft kan je natuurlijk kiezen voor de fiberlash mascara. Dit is ook een musthave. In deze mascara zitten microvezels die de wimpers zichtbaarder voller en langer maken.

Voor een andere leuke make-up look kan je mijn andere blog even bekijken.